Menu

Zakaj nabaviti satje v medu za vso družino

0 Comment


Satje v medu je nov produkt na našem trgu in predstavlja izvorni način shranjevanja medu, kar poglejte tikaj https://medenizaklad.si/izdelek/satje-v-medu/ ker ga tako shranjujejo čebele. Deviško satje v medu je zato, ker vanj človek ni posegel in je naraven tako, kot ga shranjujejo čebele ter ga zaprejo za svoje mladice v posode, katere izdelajo same iz voska. Takšen najdlje obstoji. Gre za originalno čebeljo embalažo, katero naredijo pridne čebele. Čisti in naravni čebelji vosek ima tristo in več delcev. Najbolj pogosti sestavni deli so maščobne kisline, propolis, minerali, vitamini in različne aromatične snovi.

satje v medu

Satje v medu dobite na zgornji povezavi in ga lahko preko interneta naročite domov. Svežega in neokrnjenega vam pripeljejo na dom dostavljavci neposredno s slovenske kmetije, kjer so čebele ta pridelek naredile, čebelar pa ga je le še spravil v kozarec, ki vsebuje 250 ml te čudovite jedi. Večkrat, ko ga boste naročili, boste opazili, da barva ni vedno enaka, saj je odvisna od serije, ta pa je odvisna od letnega časa, svetenja rastlin in od tega, kaj in koliko nabirajo tisti čas čebele.

Deviško satje v medu je zalito z akacijevim medom. Možno je, da ga uživate, če želite, ker je povsem naravno in prebavljivo. Lahko pa ga uporabljate namesto žvečilnega gumija, saj boste tako prežvečili satje in iztisnili iz njega ves med, ostalo pa vam bo le satje, ki je narejeno iz voska. Tovrstno uživanje medu s satja ima številne pozitivne učinke na vas in vam dviguje imunski sistem, znebili pa se boste navade žvečenja umetnih čigumijev s sladkorji ter s tako postali bolj zdravi.
Deviško satje v medu se shranjuje v temnem in hladnem prostoru. Verjetno bo trajalo dlje časa, da ga porabite, ker se ga ne uživa pretirano, ampak po potrebi. Če imate doma otroke, pa bi znalo biti, da bi kar hitro ostali brez, vendar lahko vedno znova naročite novega, ko zmanjka.

Rate this post
Oznake: