Menu

Panoji ob avtocesti Magma Media

0 Comment


Iščete rešitev za vašo prepoznavnost ali predstavitev vašega podjetja, mogoče blagovne znamke ali storitev vaših izdelkov? To vse je možno, samo se morate odločiti za razne panoje ob avtocestah. Pritegnite pozornost in poglejte kaj vam ponujajo pri Magma Media agenciji. Ne ponujajo vam samo različne panoje, tudi druge tiskovine, ki so včasih zelo pomembne za samo promocijo oziroma oglaševanje. Panoji ob avtocesti pa vam lahko nudijo samo še večjo prepoznavnost, kot jo že imate.

Če prirejate kakšen dogodek v bližnji prihodnosti ali prirejate koncert, zabavo ali kaj podobnega so panoji odlična rešitev. Panoji ob avtocesti vam omogočajo, da privabite čim več ljudi na dogodek. Že beseda panoji vam povedo, da je to nekaj velikega, pomeni, da so vidni tam kjer jih postavite. Da so opazni vsem mimoidočim, vsem kateri se mimo peljejo ali sprehodijo. To se ne govori o centimetrih ampak o metrih. Največkrat so velikosti 12×4 metre ali pa še večji 16×5 metrov. Tako velikih panojev ob avtocesti res ne more nihče spregledati.

panoji ob avtocesti

Panoji ob avtocesti so namenjeni s namenom. To pomeni, da so res vidni vsem kateri se tukaj gibajo. Prav tako so na nek način namenjeni tudi ob obvoznicah, tam kjer se giba največ avtomobilov. Lahko rečemo, da panoji ob avtocesti nagovarjajo ljudi, vse mimoidoče. V zelo kratkem času lahko opazi pano ogromno ljudi, zato je to oglaševanje tako priporočljivo. Na tak način dobite v kratkem času zelo velik doseg ljudi, ki to vidi oziroma opazi. Med samo vožnjo ti oglaševalni panoji ne ovirajo ljudi, saj smo takrat zelo sproščeni in nismo obremenjeni. Ker panoji zavzamejo veliko prostora, niso najbolj primerni za mesto. Če rabite čim prej nekaj podobnega, je najboljša rešitev, da jim pošljete povpraševanje. Dobili boste vse informacije ter cenik za vaš pano. Ni nujno, da se odločite za samo eno lokacijo, lokacije izberete po mili volji.

Oznake: