Zobni implantati

Vsaj človek rad poskrbi zase in za svoj nasmeh, saj je nasmeh  človekov najlepši atribut. Nekaterim ni bil omogočen obisk pri zobozdravniku ali ortodontu in človek bi si mislil, da je že prepozno za obisk pri zobozdravniku. A naj vas ne skrbi, saj imam za vas odlično rešitev in to so zobni implantati oziroma zobni vsadki. Kaj splih so zobni implantati? To so ubistvu vsadki, ki nadomeščajo nek izpadli zob. Vsadki bodo poskrbeli za vaš lep nasmeh, da se boste radi smejali, lažje jedli in počutili še bolj samozavestno. Seveda zobni implantati nimajo samo estetskega namena, so zelo uporabni. Namreč, če imate probleme z ugrizom ali griženjem hrane, je to res prava odločitev, saj vam bo olajšalo vsakdanje življenje in nekaj kar morate početi vsak dan – jesti.

implantati

Zobna ordinacija Lux Dental bo s prijetnim in učinkovitim pristopom poskrbela za vaš popoln in samozavesten nasmeh. Imajo namreč zaposlene vrhunske izobražence, ki vejo kaj delajo.
Vsi njihovi vsadki pa so izdelani iz titanija, ta pa je najbolj kvalitetna kovina, ki vam ne bo povzročala kakršnih koli težav ali pa alergijskih reakcij. Lux Dental ordinacija uporablja oziroma ponuja samo najboljše zobne implantate najbolj kakovostnih znamk kot sta Astra Tech in pa  Hiossen/Osstem. Ti implantati spadajo na vrh zobnih vsadkov že vrsto let, to pa dokazujejo mnoge študije.

Ampak kaj je najbolj pomembno pri zobnih vsadkih?
Najpomembnejša je spretnost vašega osebnega kirurga. Zobna ordinacija Lux Dental bo poskrbela, da boste v najboljših rokah. Tam je namreč zaposlen specialist dr. Katič. Za seboj ima že mnogo let izkušenj in je res  strokovnjak, ki je vreden zaupanja. Vsekakor pa je pomembno tudi to, da vi poskrbite za svojo osebno ustno higieno, da si ščetkate zobe po vsakem obroku. Hodite tudi na kontrole, da ne bo prišlo do kakršnih koli večjih zapletov. Bodite pozorni in uspelo vam bo. Zobni implantati so stvar za vas.