zdravstveno zavarovanje

Zdravstveno zavarovanje – odgovorno zavarujte svoje zdravje

Zdravje je naše največje bogastvo, skrb zanj pa naša dolžnost. Pogosto pa so številne zdravstvene storitve za naš žep občutno predrage. Da svoje zdravje ustrezno zavarujete pa lahko sklenete dodatno zdravstveno zavarovanje. Prva osebna zavarovalnica pa vam in vašim bližnjim omogoča bistveno lažje soočanje s težavami, ki nastanejo ob bolezni. Dodatno zdravstveno zavarovanje je tako vaša garancija, da boste v primeru bolezni ali poškodbe, ostali finančno zaščiteni in varni. Predvsem pa, da boste sebi in svojemu telesu lahko privoščili polno zdravstveno storitev.

zdravstveno zavarovanje

Zakaj je priporočljivo skleniti dodatno zdravstveno zavarovanje

Dodatno zdravstveno zavarovanje je prostovoljno zavarovanje, ki vam omogoča nadstandardno zdravstveno obravnavo. To pomeni, da z njim pridobite več pravic in višji standard zdravstvenih storitev, kot to določa obvezno zavarovanje. S pomočjo dodatnega zavarovanja se lahko namreč izognete marsikateri čakalni vrsti in do potrebnega specialista pridete v najkrajšem možnem času, za kar pa ne potrebujete napotnice.

Poskrbite zase in za svoje družinske člane in z ustreznim dodatnim zdravstvenim zavarovanjem dosežite najboljši rezultat zdravljenja. Pri Prvi osebni zavarovalnici vam ponujajo različne pakete dodatnega zdravstvenega zavarovanja – Prva Zdravje in Prva Zdravje za otroke. Tako boste lahko do kakovostnega specialista prišli v že zgolj petih delovnih dneh – brez napotnice in skrbi o nastanku dodatnih stroškov. Dodatno zavarovanje vam namreč hitro in enostavno organizira in krije plačilo vseh stroškov specialističnih pregledov, diagnostično – terapevtskih postopkov in preiskav. Za vse uradne in finančne skrbi tako poskrbi vaša Prva zavarovalnica, vi pa lahko tako vse svoje moči usmerite vase in tako čim hitreje okrevate.

Ko na naša vrata potrka bolezen ali nepredvidena poškodba, je lahko že prepozno. V življenju moramo pač biti pripravljeni na vse – večinoma gre, na srečo, za hitro rešljive zdravstvene zadeve, vsekakor pa je bolje biti pripravljen tudi na možnost dolgotrajnejšega zdravljenja in okrevanja. Zapomnite si, da je zdravje na prvem mestu. Zato ukrepajte pravočasno in ga zaščitite.