tisk majic

Za vsak dogodek lahko izberem tisk majic

Potiskane majice so super možnost, ki jo lahko izkoristite za nagajiva sporočila ali pa promocijo podjetij, dogodkov, športnih klubov in ostalih aktivnosti. Za tisk na majice se lahko odloči vsak, tak posameznik kot tudi podjetnik, ki s sporočilnimi majicami lahko doseže boljšo pripadnost svojih zaposlenih. Za tisk majic se lahko odločite tudi kadar organizirate različne tekme ali pa nagradne igre v sklopu določenega dogodka ali projekta. Cena majic se razlikuje glede na velikost ter količino in način potiska.

Pri izbiri načina potiska vam je na voljo enobarvni ter večbarvni tisk. Lahko pa izberete tudi vezenje, ki je nekoliko kvalitetnejše in bolj obstojno, tudi po večkratnem pranju.

Za tisk majic se lahko odločite kot smo rekli, kadarkoli. Med motivi lahko izberete pravega za vas in vaš dogodek. Podjetje vam lahko tudi pomaga pri iskanju sporočil saj ima na podlagi svojega dela veliko izkušenj tudi s prikupnimi teksti. Majico lahko uporabite tudi za popestritev določene situacije, kjer lahko vse skupaj obrnete na humor. Za tisk majic se lahko odločite tudi ob rojstnodnevnih zabavah saj lahko z njimi dosežete dobro voljo vseh povabljenih. Možnosti za zabavo je res veliko. Preglejte ponudbo smešnih in nagajivih napisov in izberite pravega zase. Vsaka majica je lahko unikat in s tem tudi posebno darilo.

tisk majic

Ko izbirate napise in sporočila za tisk majic so vam na voljo otroški, ženski in moški modeli različnih velikosti in barv. Prav tako pa si izbrane majice lahko izberete v različnih gramaturah ter barvah. Izbirate lahko med belimi, rumenimi, oranžnimi, rdečimi, zelenimi, modrimi in črnimi majicami, ki jih popestrite z izbranim tiskanim sporočilom.

Podjetje vam nudi hiter ter ugoden tisk na majice, ki ga izdelajo povsem po vaših željah in potrebah določenega dogodka in se vam popolnoma prilagodi tudi pri izbiri napisov. Ponuja vam kvaliteten tisk majic, ki bodo vam in vašim dragim kot tudi poslovnim partnerjem polepšale dan.