tečaj italijanščine
tečaj italijanščine

Tečaj italijanščine

Si želite naučiti italijanščino? Učenje jezik je preprosto, če se vpišete na tečaj italijanščine na naslednji povezavi https://www.karnion.si/tecaj-italijanscine/. Italijanščina govori okoli 80 milijonov ljudi po celem svetu. Govorjena je tudi pri obali v Sloveniji.

S pomočjo metode Superlearning Karnion je tečaj italijanščine lažji kot kadar koli prej. Tečaj poteka že 25 let in vsebuje poslušanje v alfa stanju in individualni pogovorom s profesorjem za podrobnejše učenje. To dovoli tudi, da se jezika naučimo 4 krat hitreje. Za učenje je zelo pomembno poslušanje saj nas izpostavi jeziku, s čimer hitreje pridobimo novo znanje o jeziku. Tečaj italijanščine tako omogoča najnaravnejšo obliko učenja in dovoli, da jezik vstane v spominu za dalj časa.

tečaj italijanščine

Tečaj italijanščine poteka najmanj 4 šolske ure na dan. Za začetnike je priporočenih vsaj 40 ur treninga.

Pred treningom oziroma tečajem vam je na voljo brezplačno testiranje o vaši znanosti jezika. Preverjeni boste na področju razumevanja, pisanja, branja in govorjenja jezika. Z brezplačnim testiranjem bo preverjena vaša znanost o jeziku in določen nivo učenja. Torej če že znate osnove, se teh ne boste učili ampak boste začeli s učenjem bolj zahtevnejših stvari, ki so prav tako pomembne.

Italijanski jezik je mehak, nežen in speven jezik iz dežele polne kulture, umetnosti in turizma. Učenje italijanščine je zato pogosto uporabno za potovanja, izlete ali celo v poslovnem svetu.

Tečaj italijanščine se začne z poslušanjem jezika v alfa stanju. Ta antistresen postopek zagotovi, da učenje italijanščine poteka hitreje in bolj gladko. Besede in stavke si boste hitreje zapomnili in bodo preprostejši za izgovorjavo.

Prvih 40 ur bo osvajanje osnov italijanščine. Po tem pa se začne učenje bolj specifičnih vsebin.

Na voljo je tudi tečaj italijanščine namenjen le poslovništvu. Ker je Italija naša sosednja država in nudi veliko poslovnih priložnosti je znanje italijanščine precej pomembno. V tem tečaju se boste učili situacij, ki vam bodo pomagale v poslovniškem svetu.

na koncu tečaja italijanščine pa so vam na voljo mnogi izpiti iz italijanščine, ki so sproščeni in opravljeni z malo učenja.