Izjava o zasebnosti

Projekt Mladi v svetu energije se zavezuje, da bo varoval Vašo zasebnost in storil vse, kar je v njegovi moči, da zaščiti Vaše podatke. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali razkrivali tretjim strankam. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili le za obveščanje o aktualnih dogodkih. Obveščanje bo potekalo samo do Vašega preklica. Projekt Mladi v svetu energije nima namena in ne bo pošiljal sporočil in obvestil z neprimerno vsebino.

 

Naše spletne strani vsebujejo povezave na spletne strani drugih organizacij, podjetij ali oseb. Projekt Mladi v svetu energije ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih strani. Povezave so bile vzpostavljene v dobri veri pomagati uporabniku, ki ga zanima področje energije in še posebej električne energije.

 

Projekt Mladi v svetu energije si pridružuje pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremeni, prilagodi, doda ali odvzame dele Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Prosimo Vas, da zaradi morebitnih sprememb občasno še pregledate vsebino Izjave o zasebnosti. Vaša nadaljnja uporaba naših spletnih strani po spremembi pogojev v Izjavi o zasebnosti bo pomenila, da se s spremembami strinjate.