Pozdravljeni na spletnem mestu projekta Mladi v svetu energije!

Dobrodošli na spletni strani ozaveščevalnega projekta  "Mladi v svetu energije". Namen projekta je ozaveščanje učencev in dijakov, učiteljev in profesorjev oziroma mentorjev v slovenskih osnovnih in srednjih šolah ter dijaških domovih o trajnostnih virih energije, načinih proizvodnje električne energije, oskrbi z električno energijo in njeno rabi, o ukrepih za učinkovito rabo energije ter prihodnosti oskrbe z električno energijo v Sloveniji in svetu.

 

Skupina GEN si  poleg poslanstva zagotavljanja zanesljive proizvodnje in dobave električne energije prizadeva za dvig energetske pismenosti in zanimanja za strokovne, predvsem energetske teme.

 
Na spletnem mestu najdeš tudi veliko uporabnih informacij in spletnih povezav o trajnostnih virih energije, načinih proizvodnje električne energije, oskrbi z električno energijo in njeno rabi, o ukrepih za učinkovito rabo energije ter prihodnosti oskrbe z električno energijo v Sloveniji in svetu.
 

Pobrskaj po spletnem mestu in se nam pridruži na potovanju po svetu energije!

 

Aktualno

Objavili razpisno dokumentacijo za šolsko tekmovanje Mladi genialci 2016/2017!

08.11.2016

Na naši spletni strani smo objavili razpisno dokumentacijo za tekmovanje Mladi genialci! Več »

Objavili razpis Mladi v svetu energije 2016/2017

19.09.2016

Ponovno razpisujemo šolski natečaj za mlade Mladi v svetu energije 16/17! Ustvarjajte na temo energije in energetike! Raziskujte, napnite možgančke in se poigrajte s svojimi idejami. Več »

Arhiv novic