Pozdravljeni na spletnem mestu projekta Mladi v svetu energije!

Dobrodošli na spletni strani ozaveščevalnega projekta  "Mladi v svetu energije". Namen projekta je ozaveščanje učencev in dijakov, učiteljev in profesorjev oziroma mentorjev v slovenskih osnovnih in srednjih šolah ter dijaških domovih o trajnostnih virih energije, načinih proizvodnje električne energije, oskrbi z električno energijo in njeno rabi, o ukrepih za učinkovito rabo energije ter prihodnosti oskrbe z električno energijo v Sloveniji in svetu.

 

Skupina GEN si  poleg poslanstva zagotavljanja zanesljive proizvodnje in dobave električne energije prizadeva za dvig energetske pismenosti in zanimanja za strokovne, predvsem energetske teme.

 
Na spletnem mestu najdeš tudi veliko uporabnih informacij in spletnih povezav o trajnostnih virih energije, načinih proizvodnje električne energije, oskrbi z električno energijo in njeno rabi, o ukrepih za učinkovito rabo energije ter prihodnosti oskrbe z električno energijo v Sloveniji in svetu.
 

Pobrskaj po spletnem mestu in se nam pridruži na potovanju po svetu energije!

 

Aktualno

Rezultati nagradnega natečaja Mladi v svetu energije

01.06.2018

Nagradni natečaj »Mladi v svetu energije« za šolsko leto 2017/2018 se je zaključil. Do razpisanega roka smo prejeli veliko zanimivih in kreativnih izdelkov, zato je bil izbor najboljših resnično težak. Strokovna žirija je izbrala devet najboljših projektov v treh starostnih kategorijah. Oglejte si kdo so najboljši.. Več »

Prijava na natečaj 2017/2018

25.04.2018

Na razpis MladiVSE se prijavite ali v Ekoaplikaciji ali na mail naslov info@ekosola.si. Več »

Arhiv novic