Menu

Selotejp je super izum za lepljenje vsega

0 Comment


Selotejp je eden najboljših izumov človeštva, ker pritrdi dve površini skupaj hitro ter učinkovito. Kakovosten selotejp – nakup preko spleta se splača, saj prihranite in dobite lepilni trak kar na svoj naslov, ne da bi vam bilo treba kam iti. Lepilni trakovi so precej različni med seboj. Kupite lahko široke, srednje in ozke, z daljšimi navitji ali krajšimi. Lahko so prozorni, barvni ali potiskani z vašim logotipom. Lepilna površina je lahko zelo močna, da ne popusti ali pa šibka, da se ga lažje odlepi za namene večkratnega odpiranja embalaže in da se ne poškoduje površina. Ali pa, da zaščitite del površine.

selotejp

Izberite kakovosten selotejp podjetja Kamtrade

Kakovosten in uporaben selotejp dobite na zgornji povezavi in ga naročite toliko, kot ga potrebujete za potrebe lepljenja in pakiranja. Vsako podjetje ponavadi nekaj pakira. Lahko je tega veliko ali pa občasno. S selotejpom lepite lahko kuverte, pakete, škatle, plastiko, papir, les in kovino, če kupite pravega za ta namen in za določen material. Zraven lahko naročite tudi držala za selotejp, s katerim boste dosti lažje in hitreje ter učinkovito lepili škatle ter druge zadeve.
Za potrebe industrije se običajno uporablja prozoren ali rjav selotejp, ki je širok in je na držalu za zavijanje škatel. Z njim se pakirajo škatle različnih velikosti in se tudi lahko z njim lepi še marsikaj drugega. Lepilni trak, ki je plastičen, rešuje marsikatero zagato, ki se v podjetju zgodi in poskrbi, da dotična zadeva ostane na svojem mestu.

Za kaj vse se uporablja lepilni trak?

Lepilni trak, ali selotejp po domače, je izdelan v res veliko različicah. Srednje široki selotejpi se uporabljajo za lepljenje v pisarnah in trudi za manjša pakiranja. Nekateri naročijo tak lepilni trak, ki se sveti in je namenjen pakiranju daril, da embalaža lepo zgleda in ne potrebujete trakov ter pentelj. Lepilni trak bo poskrbel, da embalaža zgleda lepo in da je hkrati dovolj trdno zlepljena, da se ne bo odprla med transportom.
Krep lepilni papir pa je dejansko močan papir, ki se ga z lahkoto nalepi in odlepi s površine. Ta ni namenjen pakiranju, čeprav bi za silo tudi šlo, je pa namenjen zaščiti na primer predmetov med vlečenjem ali za lepljene nečesa, kar veste, da boste morali odpreti ali ločiti med seboj in da se ne sme poškodovati površina. Običajen močan selotejp namreč lahko tako močno prime, da odtrga del površine, še posebej, če gre za karton, ko ga skušate odlepiti. Lahko pa tudi na površini ostane lepilo, ki se ga ne boste zlepa rešili.
Če bi želeli priti od kakovostnega selotejpa po ugodni ceni, pokličite podjetje Kamtrade ali jim pišite in hitro se bodo odzvali ter vam ugodili v tem kar potrebujete. Za potrebe industrije lahko naročite velike količine prozornega ali pol prosojnega selotejpa oz. takega, ki ima natisnjen vaš logotip. Zraven naročite še ožje selotejpe za vaše pisarne in če ga potrebujete, kot dodatek pri pakiranju ali kot dekoracijo. Zagotovo vam bodo na podlagi takega naročila dali ugodne pogoje in vam redno priskrbeli selotejpe, ko vam jih bo zmanjkalo
Verjetno ste selotejpe do zdaj kupovali v knjigarnah ali na spletnih straneh od posrednikov, zato je možno, da bo ponudba podejtja Kamtrade za vas ugodnejša ter sprejemljivejša in bolj personalizirana, kot ste jo imel do zdaj. Pokličite prodajalca in se govorite za sestanek.

Oznake: