Menu

Prehransko svetovanje vam bo pomagalo izboljšati kakovost življenja

0 Comment


Si tudi vi vsako leto postavljate novoletne zaobljube v smislu »letos bom bolj zdravo jedel«, »izgubil bom telesno težo«, »spremenil bom svoj življenjski slog« itd., na koncu leta pa ste vedno znova razočarani, ker vam obljub ni uspelo izpolniti? Razlog se verjetno skriva v tem, da niste imeli prave motivacije ali strokovnega vodenja na tem področju. Prehransko svetovanje Nutrimentum je zato kot nalašč ustvarjeno za vas.

Podjetje Nutrimentum vam nudi strokovne nasvete glede prehrane, vsakega posameznika pa obravnavajo popolnoma individualno in mu pomagajo doseči dolgoročne cilje. Še preden se odločite za prehransko svetovanje pri njih, lahko koristite možnost brezplačnega telefonskega posveta, ki vas nikakor ne zavezuje k nadaljnjim nakupom.

Pomagajo vam lahko pri uravnavanju telesne mase, torej tudi pri hujšanju, pa pri intoleranci na določena živila, svetujejo o prehrani otrok in mladostnikov, pozornost posvetijo tudi športni ter vegetarijanski in veganski prehrani. Svetovati vam bodo znali tudi glede hrane v primeru, da se soočate s povišanim krvnim tlakom, holesterolom, sindromom policističnih jajčnikov ali sindromom izgorelosti, za pomoč pa jih lahko kontaktirate tudi glede motenj hranjenja.

prehransko svetovanje
Lahko se odločite zgolj za enkratno prehransko svetovanje ali pa to nadgradite s sestavo personaliziranega jedilnika. Jedilniki so sestavljeni na podlagi vašega življenjskega sloga in sestavin, ki jih imate radi, tako da vas ne rabi skrbeti, da bi se morali čemu odpovedati. Sestavijo vam lahko tudi šesttedenski program za pomoč pri hujšanju na zdrav način, brez »jojo učinka«. Če želite popolnoma spremenite svoje prehranjevalne navade in življenjski slog, ponujajo tudi prehranski coaching. Najboljše pri vsem tem pa je, da so zelo dojemljivi tudi za vaše časovne stiske, zato vam ponujajo možnost svetovanja na daljavo, ki poteka preko aplikacije Google Meet. Za spremembo prehrane in življenjskega sloga se vam torej niti ni treba voziti kilometre daleč, spremembe se lahko zgodijo kar v udobju vašega doma.

Če ste podjetnik in želite poskrbeti za zdravje svojih zaposlenih, se lahko odločite in jih kontaktirate za delavnice in predavanja v podjetjih. Vaši zaposleni bodo deležni delavnic, ki jim bodo pomagala, da bodo imeli več energije na delovnem mestu, zato bodo bolj zadovoljni, produktivnost pa bo bistveno višja.

V sodelovanju z drugimi podjetji vam omogočajo tudi laboratorijske preiskave krvi, blata in urina ali pa vas pošljejo na preventivni zdravstveni pregled. Obravnavajo vas torej celostno in vam pomagajo do kakovostnejšega življenja.

Oznake: