pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo je pomemben element vsake pisarne

Ključ do uspeha vsakega podjetja so zadovoljni in srečni zaposleni – in da bi lahko bili zadovoljni, potrebujejo tudi ustrezno delovno okolje s primernim pohištvom. Integrina spletna stran – www.integra.si nudi ogromno najrazličnejših kosov pisarniškega pohištva od stolov do miz in omaric, zato jih le obiščite in privoščite svojim zaposlenim udoben prostor za njihovo ustvarjanje.

V preteklosti, pa niti ne tako daljni, so bile pisarne zaposlenih opremljene zgolj z mizo s predalnikom, stolom in omarico. Današnje pisarne so mnogo bolj moderne in sodobno opremljene in tako nudijo večji občutek domačnosti in udobja med delom. Vse več podjetij se odloča za pisarne z velikimi okni, ki nudijo bistveno več svetlobe, v pisarnah najdemo tudi rastline in kotičke za druženje kot je npr. manjša kuhinja, kjer si lahko zaposleni skuhajo kavo ali pojedo malico v družbi kolegov. Pisarniško pohištvo je dandanes tudi bolj ergonomsko, funkcionalno in estetsko oblikovano kot nekoč.

pisarniško pohištvo
Podjetja se vse bolj zavedajo, da brez dobrega počutja zaposlenih ne morejo pričakovati dobrih rezultatov dela, zato se jih veliko odloča za pisarniško pohištvo, ki najbolj ustreza prav zaposlenim. Bistven kos pohištva je seveda pisalna miza in stol, ki mora biti kar se da udoben, ergonomsko oblikovan, imeti mora stabilno sedišče in dinamično hrbtno naslonjalo. Le tako oblikovani stoli povečujejo produktivnost ter zmanjšujejo stres, utrujenost in napetost zaposlenega. Tudi izbor mize ni tako samoumeven, saj obstajajo pravokotne, kotne, zaobljene mize ali mize nepravilnih oblik, zato dobro razmislite katera miza bi bila najprimernejša za vašo pisarno oz. vaše zaposlene. Potem so tu predalniki, regali in omare – tudi tu se vprašajte, kaj vaši zaposleni najbolj potrebujejo – je to omarica na kolesih, ki jo lahko namestijo pod pisalno mizo, bi omaro ali regale ob svoji mizi ali veliko omaro za svojim hrbtom. Odločate se lahko tudi med oblazinjenim pohištvom, ki prav pride predvsem v kakšnem kotičku za sproščanje med odmorom, nato rabite še opremo za konferenčne sobe itd.

Pisarniško pohištvo je pomemben del pisarne, ki spodbuja zaposlene k večji produktivnosti, zato pred nakupom dobro razmislite, kako boste opremili pisarno.