Menu

Kombinirani štedilniki

0 Comment

Ste v izdelavi nove hiše, ali pa mogoče staro obnavljate? Se vam je pokvaril štedilnik in potrebujete novega? Bi radi nekaj novega in drugačnega? Sedaj ste pa dobili kar nekaj vprašanje, zato vam danes ponujamo nekaj drugačnega, kar še mogoče niste imeli v vaši kuhinji.  Ste že slišali za kombinirani štedilnik v vašem domu. Kombinirani štedilniki so nekaj drugačnega v vaši kuhinji, kar nima vsak.

kombinirani štedilniki

Če v kuhinji nimate dimnika, bo težko da ste si zamislili tak štedilnik. Ker kombinirani štedilniki so narejeni tako, da se kuri na trdo gorivo, na njem pa lahko kuhamo in tudi pečemo. Z temi štedilniki se boste hkrati greli, poleg pa kuhali kosilo. Na tržišču imate različne kombinirane štedilnike, lahko imate z pečico ali brez nje. Tudi oblike se da dobiti različne od ravnih do kotnih. Vse je odvisno od vas kakšnega potrebujete oziroma kakšen štedilnik vam ustreza v vašo kuhinjo. Kombinirani štedilniki res popestrijo vašo kuhinjo saj so nekaj drugačnega. Najboljše, da se tudi oglasite v podjetju Furlan, kjer imate veliko izbiro štedilnikov. Kombinirani štedilniki so lahko narejeni po vaši meri, vse je odvisno od vas koliko prostora imate. Oni vam tudi pridejo poskrbet za montažo, tako da vam ni treba nič skrbeti. Dobite na njih tudi garancijo. Štedilniki so tudi obdani s keramičnimi ploščicami. Tudi ploščice si zberete lahko sami, vse je po vašem okusu.

Ampak to ni vse, vse kombinirane štedilnike vam naredijo tudi tako, da jih priklopijo na centralno kurjavo. Še nekaj boljšega z njim lahko ogrevate celotno stanovanje. Mogoče si kdo sedaj misli in predstavlja, da je to nekaj starega in da so to nekoč uporabljali. Ja res je nekaj podobnega je kot so nekoč uporabljali ampak je danes vse to novejše in bolj moderno. Kombiniran štedilnik je nekaj modernega lahko v vaši kuhinji, kjer boste z užitkom kuhali in hkrati greli stanovanje.

Oznake: